Mikä trainee.fi? 2019-05-15T11:07:40+00:00

Trainee.fi yhdistää korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet palkallisia harjoitteluja sekä trainee-ohjelmia tarjoavien työnantajien kanssa.

Sivusto tarjoaa vinkkejä työnhakuun sekä tietoa ajankohtaisista ilmiöistä aina henkilöbrändäyksestä rekrytoinnin trendeihin. Kerromme myös inspiroivia tarinoita työelämän uusille huippuosaajille tarjoamista mahdollisuuksista.

Yhteistyössä:

Akava on korkeasti koulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, jossa on 36 jäsenliittoa. Akavan liittoihin on järjestäytynyt yli puoli miljoonaa palkansaajaa ja ammatinharjoittajaa. Akavalaisten liittojen jäsenenä on palkansaajien lisäksi opiskelijoita sekä yrittäjiä ja ammatinharjoittajia.

Järjestön tavoitteena on parantaa akavalaisten työelämän ehtoja, työllisyyttä sekä naisten ja miesten välistä tasa-arvoa.

Oikotie Työpaikat on Suomen suurin ja tehokkain rekrytointimedia, joka tavoittaa 270 000 työpaikoista kiinnostunutta suomalaista viikoittain.

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on silta tulevaisuuden tekijöiden ja yritysten välillä. Sen visio on rohkeiden ja osaavien nuorten Suomi. Toiminnan ytimessä ovat nuorten talous- ja työelämätaidot.

HENRY ry on henkilöstöjohdon ja henkilöstöalan ammattilaisten valtakunnallinen verkosto, joka haluaa edistää jäsentensä ammatillista kehittymistä ja keskinäistä verkostoitumista. HENRY ry:llä on lähes 3000 henkilöjäsentä sekä yli 100 kannatusjäsentä.

lataa lisää