Energiaa ja innostusta – ihmiset tekevät Schneider Electricistä loistavan yrityksen

Schneider Electric on dynaaminen, globaali yhtiö. Olemme digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat sekä rakennusliikkeet, kotitalouksia unohtamatta.

Toimimme alan huipulla yli 100 maassa. Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata, työllistäen yli 550 energianhallinnan ja automaation asiantuntijaa.

Etsimme innostuneita henkilöitä avuksemme johtamaan energia-alan mullistusta, jonka tavoitteena on tarjota kestävää, tehokasta, turvallista ja luotettavaa energiaa kaikille. Työntekijöillemme tarjoamme ainutlaatuisen ja merkityksellisen uran energianhallinnan ja automaation digitaalisten ratkaisujen parissa.

Schneider Electric luo teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Kunnioitamme ympäristöä ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Eettisyys on meille tärkeä arvo, ja olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisena työnantajana.

Energy Generation Trainee-ohjelma

Energy Generation on Schneider Electricin kansainvälinen trainee-ohjelma, joka alkaa syksyllä 2018. Trainee-ohjelma on ammatillinen lähtölaukaus teknisen alan nuorille lupauksille. Ohjelman pääpaino on myynnillinen ja vuoden aikana kouluttaudutaan oman alansa huippuosaajaksi. Trainee-ohjelma alkaa 2,5 kuukauden intensiivisellä koulutus- ja perehdytysjaksolla Kööpenhaminassa.

Etsimme Life is On -asenteella varustettuja, yrittäjähenkisiä vastavalmistuneita, joilla on aito kiinnostus alaa kohtaan. Trainee-ohjelmaan valituille tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden löytää omat vahvuutensa ja kehittyä todelliseksi ammattilaiseksi kansainvälisessä ympäristössä.

Hakuaika Energy Generation 2018 trainee-ohjelmaan on käynnissä 15.4.2018 saakka.