ABB on kehittänyt maailman energiataloutta ja tuottavuutta jo sadan vuoden ajan. Työskentelemme koko maailmaa koskettavien vaativien teknisten haasteiden ja ympäristöasioiden parissa.

Opiskelijana pääset soveltamaan oppimaasi käytäntöön ja keräämään kokemusta, jonka varassa voit suunnistaa kohti merkityksellistä uraa. Haasteet, uusi teknologia ja kansainvälinen työympäristö tarjoavat innostavan harjoituskentän nuorille työntekijöille, jotka ovat tulevaisuuden johtajiamme.

ABB toimii yli sadassa maassa ja tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman työmahdollisuuksia – oppisopimuspaikkoja, kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Jos toivot voivasi luoda uran aidosti kestävän toiminnan ja innovatiivisen teknologian parissa ja olet valmis panostamaan työhön, liity ABB:n energian vallankumoukseen.

Nuoret ovat meille tärkeässä roolissa tulevaisuuttamme ajatellen. Teemme aktiivista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia tutustua työelämään harjoittelujen, lopputöiden ja yritysvierailujen kautta. Olemme mukana mahdollisuuksiemme mukaan erilaisissa oppilaitosten ja opiskelijaryhmien tapahtumissa ja hankkeissa, joista on iloa ja hyötyä kummallekin osapuolelle. Kehitämme myös aktiivisesti oppilaitosyhteistyömme muotoja.

Kesätyö ABB:lla

Tarjoamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia tuotanto- ja toimistotehtävissä lähinnä Helsingin ja Vaasan seudulla, mutta myös muilla paikkakunnilla on paikkoja avoinna. Työtehtäviä on tarjolla 1 – 4 kuukaudeksi motivoituneille, 18 vuotta täyttäneille pääasiassa teknisen mutta myös kaupallisen ja muiden alojen opiskelijoille.

Hakuaika vuoden 2018 kesätöihimme on 1.1.2018-28.2.2018.

International Internship Program

International internship is a unique opportunity for a student to work in an international environment.

During this internship an intern will see two ABB locations, as she or he will be chosen to start in home country but after 3 months will have an opportunity to work abroad another 3 months before returning back to home country. The intern gains the experience of working in the international envirnoment and developing her or himself with challenging tasks and settling in new community.

Apply by January 31st, 2018!

 

Read more about ABB Internships!